SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 79 Kcal
  • 2 g białek
  • 2 g tłuszczów
  • 13 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

20 porcje

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

Jabłka utrzyj na tarce. Dodaj do nich drobno pokrojone daktyle, żurawinę, miód, jajka i olej kokosowy.

3

W drugim naczyniu wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i przyprawę do piernika.

4

Połącz suche i mokre składniki, dodaj jogurt i dobrze wymieszaj.

5

Gotowe ciasto przelej do keksówki pokrytej papierem do pieczenia i piecz przez 40–50 minut w temperaturze 180–190°C.Schłodzony chlebek pokrój w plastry i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

kmitrikovagmailcom
18. sierpnia 2024

Doskonały. Zamiast daktyli dodałam śliwki.

Tłumaczenie automatyczne

Barbora Honzáková
23. kwietnia 2024

Bardzo dobry i mięciutki słodki chleb. Dla mnie 10/10

Tłumaczenie automatyczne

Viola Musílková
21. sierpnia 2023

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu