SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180 °C.

2

Za pomocą trzepaczki lub miksera ręcznego połącz wszystkie składniki w gładką masę.

3

Przelej ciasto do formy 20×20 cm pokrytej papierem do pieczenia.

4

Piecz przez 15–20 minut w temperaturze 170–180°C.

5

Pozostaw do ostygnięcia na kratce, podziel na 12 porcji i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Katka Bartošová
02. marca 2024

Dodałam więcej mleka, gdyż w przeciwnym razie przepis byłby zbyt suchy. Po degustacji muszę zgodzić się z innymi w komentarzach - przydałoby się więcej dosłodzenia.

Tłumaczenie automatyczne

Martina B
25. marca 2023

Zamiast masła orzechowego użyłam orzechów nerkowca, ale pomimo dodania jabłka do zmiękczenia, przepis bardziej przypomina mi zwykłą, bardziej wytrawną bułkę kakaową niż brownie. Nie miałbym też nic przeciwko użyciu trochę więcej miodu.

Tłumaczenie automatyczne

Karolína Rousová
04. marca 2023

Spodziewałam się, że będzie bardziej sprężysty. Jak dla mnie trochę suchy. Ale nie jest źle. Następnym razem dodam coś, co sprawi, że będzie wyjątkowy :)

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1142528
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu