Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 180 °C.
Za pomocą trzepaczki lub miksera ręcznego połącz wszystkie składniki w gładką masę.
Przelej ciasto do formy 20×20 cm pokrytej papierem do pieczenia.
Piecz przez 15–20 minut w temperaturze 170–180°C.
Pozostaw do ostygnięcia na kratce, podziel na 12 porcji i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Zamiast masła orzechowego użyłam orzechów nerkowca, ale pomimo dodania jabłka do zmiękczenia, przepis bardziej przypomina mi zwykłą, bardziej wytrawną bułkę kakaową niż brownie. Nie miałbym też nic przeciwko użyciu trochę więcej miodu.
Tłumaczenie automatyczne
Spodziewałam się, że będzie bardziej sprężysty. Jak dla mnie trochę suchy. Ale nie jest źle. Następnym razem dodam coś, co sprawi, że będzie wyjątkowy :)
Tłumaczenie automatyczne
Moje ulubione ciasto Yummy, dodaję więcej mleka i łyżeczka miodu jest wyższa. Najlepiej, gdy jest jeszcze trochę mokry i podany z kwaśną śmietaną
Tłumaczenie automatyczne