![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej piekarnik do 170–180°C.
Wymieszaj płatki z utartą marchewką, pestkami słonecznika, proszkiem do pieczenia i cynamonem.
Ubij jajka z ekstraktem waniliowym i miodem.
Połącz suche i mokre składniki, dobrze wymieszaj.
Przełóż ciasto do niewielkiej formy (20 × 20 cm) i ugnieć je kopyścią.
Piecz przez 12–15 minut w temperaturze 170–180°C.
Od razu po wyjęciu z piekarnika pokrój na 16 kwadracików (3 × 3 cm).
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Super dobre i sycące!
Doskonały. Cynamon nadaje mu najlepszy smak. Zamieniłem 1 łyżkę mąki owsianej na waniliową mąkę owsianą i 1 łyżkę białka waniliowego, a następnie pominąłem ekstrakt waniliowy. Zrobiłam tylko z połowy porcji, ale szybko się zjada.
Tłumaczenie automatyczne
Są dobre, mój syn bardzo je lubi.
Tłumaczenie automatyczne