
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180°C. Wysmaruj formę do babki (⌀ 23 cm) tłuszczem i posyp ją mąką pszenną.
Do dużego naczynia wbij jajka, dodaj ksylitol i ubij na kogel-mogel. Następnie dodaj jogurt, ekstrakt waniliowy i olej. Wymieszaj i ubij.
W drugim naczyniu wymieszaj suche składniki i dodaj je do mokrych.
Wlej ciasto do formy na babkę, wygładź je z wierzchu i wstaw do rozgrzanego piekarnika. Piecz przez 50 minut w temperaturze 180°C.
Upieczoną babkę pozostaw do ostygnięcia, a następnie wyjmij na talerz. Pokrój na 12 kawałków i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dobry przepis, zadziałał☺️
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały, elastyczny
Tłumaczenie automatyczne