SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 375 Kcal
  • 5 g białek
  • 32 g tłuszczów
  • 16 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Połam czekoladę na kawałki i rozpuść w kąpieli wodnej (2–3 minuty).

2

Mleko kokosowe ubij za pomocą trzepaczki elektrycznej.

3

Do mleka dodaj rozpuszczoną czekoladę, kakao i stewię.

4

Gotowy mus rozłóż do 4 pucharków, udekoruj czereśniami i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tonda_-
26. maja 2024

Fajny

Tłumaczenie automatyczne

Katka Bartošová
27. marca 2024

U mnie mleko kokosowe w ogóle się nie pieniło - tak jak inne. W dodatku zrobiły się grudki, których nawet nie udało mi się zmieszać. Nie wiem, co to było. Następnie dodałam czekoladę i mleko jeszcze bardziej rozrzedziło się. Ale w smaku nie było złe, po prostu nie było piany.

Tłumaczenie automatyczne

Kingus92
27. lipca 2023

To było niebiańskie!

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu