![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej w garnku olej słonecznikowy.
Wsyp kukurydzę i delikatnie potrząśnij garnkiem.
Kiedy kukurydza zacznie strzelać, przykryj garnek i upraż popcorn na średnim ogniu. Jak poznać, że jest gotowy? Kiedy między „wystrzałami” będą odstępy dłuższe niż 3–4 minuty.
Na patelni rozgrzej miód, masło orzechowe, ekstrakt waniliowy i olej kokosowy. Mieszaj i podgrzewaj na średnim ogniu, aż do rozpuszczenia i połączenia składników.
Polej popcorn „sosem”, przykryj garnek i potrząśnij nim, tak by sos oblepił wszystkie ziarenka popcornu.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami