SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

W jednym naczyniu wymieszaj suche składniki: mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.

3

W drugim wymieszaj mokre: mleko ryżowe, miód, olej kokosowy i żurawinę.

4

Połącz zawartość obu misek i wyrób ciasto.

5

Gotowe ciasto przelej do silikonowej formy do babeczek i piecz przez 20–25 minut w temperaturze 190°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Nikolett Fekete
29. listopada 2023

Alžběta Šlosarová
12. czerwca 2022

Mimo, że to dla mnie coś nowego, to jest świetne. Dodaliśmy kawałki czekolady. Piekarnik został nagrzany do 185°C i wypieczony do 20m. polecam

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1231657
Karosaue
03. maja 2022

Dodałem jajko i zamiast oleju kokosowego użyłem rzepaku i są idealne. 👌 Już czwartego dnia po upieczeniu miękkie.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu