Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Daktyle zalej wrzątkiem i odstaw na 5 minut, żeby zmiękły.
Następnie odcedź nadmiar wody i zblenduj daktyle, marchew, orzechy, imbir, cynamon i mąkę owsianą na wysokich obrotach. Wystarczy kilkanaście sekund – ważne, żeby daktyle rozpadły się na gładką masę. Jeżeli wydaje Ci się ona zbyt twarda i sucha, dodaj 2 łyżki wody i kontynuuj blendowanie.
Z gotowego ciasta uformuj kuleczki.
Przechowuj w lodówce. Spożyj w ciągu ok. tygodnia.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
niezbyt jadalny, ten przepis zawiódł
Tłumaczenie automatyczne
Prosty i dobrze wyważony. Interesuje mnie trwałość.
Tłumaczenie automatyczne
Są dobre, ale spodziewałem się, że będą lepsze 🙄
Tłumaczenie automatyczne