SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 371 Kcal
  • 2 g białek
  • 26 g tłuszczów
  • 33 g węglowodanów

Składniki

2 porcji

Sposób przygotowania

1

Perełki tapioki namocz na noc w wodzie.

2

Następnie odlej wodę i gotuj tapiokę w mleku kokosowym przez 5 minut.

3

Po zdjęciu z ognia dodaj cynamon, nasiona chia i miód.

4

Budyń możesz podawać sam lub np. z owocami czy orzechami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Karolina Skalska
24. lutego 2024

To jest pyszne. Dodałam trochę więcej nasion chia.😊

ocen_1314738
totalmetal1968
11. stycznia 2024

Nasiona Chia nie wchodzą w skład składników przepisu. Ile należy uwzględnić? Dziękuję bardzo!

Tłumaczenie automatyczne

Veronika Reptová
28. marca 2022

Wielka dobroć dla mnie. Nic wymagającego i córce też się to podobało. Zrobiłam normalne mleko

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu