SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 81 Kcal
  • 2 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 7 g węglowodanów

Składniki

12 sztuki

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Wymieszaj startą marchewkę, miód, masło orzechowe, olej i mąkę.

3

Uformuj z ciasta niewielkie kulki i ułóż je na blasze pokrytej papierem do pieczenia.

4

Każdą kulkę spłaszcz łyżką, tak by miała kształt grubego ciasteczka.

5

Wstaw do piekarnika i piecz przez 18–20 minut w temperaturze 170–180°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

milisa 1
07. marca 2024

Smacznie, szybko. Dodałam tylko trochę mąki i nie dodałam tłuszczu.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1158718
Sabina Snopková
07. listopada 2023

doskonałe ciasteczka, dałam około pół kokosa. oleju i pół masła orzechowego i więcej marchewki i są naprawdę dobre, na pewno zapiszę przepis.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1233693
Karolina Skalska
27. października 2023

Ciasteczka bardzo dobre i szybkie do zrobienia. Dałam trochę więcej mąki, bo ciasto było rzadkie. Wyszły super.

ocen_1314738
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu