
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Namoczyć nerkowce w wodzie na noc.
Z orzechów nerkowca odlej nadmiar wody i zmiksuj je w mikserze na gładką masę.
Dodaj mleko kokosowe z miodem i ekstraktem waniliowym, i miksuj przez kolejną minutę.
Masę przełóż do małej plastikowej lub szklanej miski (10 x 10 cm) i włóż na 30 minut do zamrażarki.
Po wyjęciu miski z zamrażarki zostaw ją na 10 minut w temperaturze pokojowej.
Następnie pokrój stężałą masę w kosteczki i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
nie wyszło, było albo twarde, albo roztopione, a w smaku nic specjalnego, nie warto się tym przejmować
Tłumaczenie automatyczne
zrobię😀😀😀