SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C. Pokryj blachę papierem do pieczenia, wsyp na nią płatki i orzechy, piecz przez ok. 10 minut w temperaturze 170–180°C. Następnie wyjmij i pozostaw do ostygnięcia.

2

Płatki, orzechy i pozostałe składniki zblenduj na gładką masę.

3

Przygotuj formę (ok. 20 cm × 20 cm) i pokryj ją papierem do pieczenia.

4

Zblendowaną masę rozsmaruj w formie i piecz przez kolejnych 15–20 minut.

5

Pozostaw do ostygnięcia i pokrój na 20 niewielkich prostokątów.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Rendav
28. czerwca 2021

Luksusowa przekąska

Tłumaczenie automatyczne

hans.ries
17. stycznia 2021

więc w końcu go nie upiekłam, bo przepis na wideo jest zupełnie inny od spisanych składników. 😕 W końcu mi się to nie udało i upiekłam ... pół dawki plus 2 jajka i dało się to wymieszać.

Tłumaczenie automatyczne

porplyciovaterez@gmail.com
30. lipca 2020

Wspaniały

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu