
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180°C. Pokryj blachę papierem do pieczenia, wsyp na nią płatki i orzechy, piecz przez ok. 10 minut w temperaturze 170–180°C. Następnie wyjmij i pozostaw do ostygnięcia.
Płatki, orzechy i pozostałe składniki zblenduj na gładką masę.
Przygotuj formę (ok. 20 cm × 20 cm) i pokryj ją papierem do pieczenia.
Zblendowaną masę rozsmaruj w formie i piecz przez kolejnych 15–20 minut.
Pozostaw do ostygnięcia i pokrój na 20 niewielkich prostokątów.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Luksusowa przekąska
Tłumaczenie automatyczne
więc w końcu go nie upiekłam, bo przepis na wideo jest zupełnie inny od spisanych składników. 😕 W końcu mi się to nie udało i upiekłam ... pół dawki plus 2 jajka i dało się to wymieszać.
Tłumaczenie automatyczne
Wspaniały
Tłumaczenie automatyczne