![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Wrzuć kuskus do salaterki, lekko posól i zalej 250 ml wrzątku. Przykryj salaterkę i odstaw na 10 minut do napęcznienia.
Woda powinna zniknąć. W międzyczasie pokrój pomidorki na połówki, a oliwki w plasterki. Grubo posiekaj kolendrę.
Wymieszaj w małej miseczce wszystkie składniki na sos. Pozostaw kuskus na 5 minut do ostygnięcia, a następnie wymieszaj go z pokrojonymi warzywami, gotowaną ciecierzycą i sosem.
Posyp pokruszonym serem i posiekaną kolendrą. Podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami