SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Wrzuć kuskus do salaterki, lekko posól i zalej 250 ml wrzątku. Przykryj salaterkę i odstaw na 10 minut do napęcznienia.

2

Woda powinna zniknąć. W międzyczasie pokrój pomidorki na połówki, a oliwki w plasterki. Grubo posiekaj kolendrę.

3

Wymieszaj w małej miseczce wszystkie składniki na sos. Pozostaw kuskus na 5 minut do ostygnięcia, a następnie wymieszaj go z pokrojonymi warzywami, gotowaną ciecierzycą i sosem.

4

Posyp pokruszonym serem i posiekaną kolendrą. Podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu