SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Mocno rozgrzej grilla.

2

Szparagi umyj, w razie potrzeby obierz, odetnij zdrewniałe końcówki (ok. 2–3 cm).

3

Ułóż szparagi na rozgrzanym grillu (może być kontaktowy) i grilluj je przez 3 minuty z każdej strony.

4

Następnie przełóż szparagi do dużej salaterki. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek, 1 łyżkę oliwy z oliwek, sok z cytryny, utartą skórkę z cytryny i sól. Wymieszaj.

5

Podziel szparagi na porcje, posyp pokruszoną fetą i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu