SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 149 Kcal
  • 8 g białek
  • 11 g tłuszczów
  • 4 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

3 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Mocno rozgrzej grilla.

2

Szparagi umyj, w razie potrzeby obierz, odetnij zdrewniałe końcówki (ok. 2–3 cm).

3

Ułóż szparagi na rozgrzanym grillu (może być kontaktowy) i grilluj je przez 3 minuty z każdej strony.

4

Następnie przełóż szparagi do dużej salaterki. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek, 1 łyżkę oliwy z oliwek, sok z cytryny, utartą skórkę z cytryny i sól. Wymieszaj.

5

Podziel szparagi na porcje, posyp pokruszoną fetą i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Maciej Grzesiek
24. lipca 2024

oo6hjhhkoiikkm66 h oo hjg Kliknij element, by go wkleić w polu tekstowym.Kliknij element, by go wkleić w polu tekstowym. kB lb im b na gghggbhhh GG UB u Oli hop lm 0lhk oo BHP y88u888y880y8y8800y8y89y8uyugyyyyuyguy88byyyy88u888y88j nim m.l okygnhbuhnk no m mimo mu oko 67 jak ty!

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu