
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Mocno rozgrzej grilla.
Szparagi umyj, w razie potrzeby obierz, odetnij zdrewniałe końcówki (ok. 2–3 cm).
Ułóż szparagi na rozgrzanym grillu (może być kontaktowy) i grilluj je przez 3 minuty z każdej strony.
Następnie przełóż szparagi do dużej salaterki. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek, 1 łyżkę oliwy z oliwek, sok z cytryny, utartą skórkę z cytryny i sól. Wymieszaj.
Podziel szparagi na porcje, posyp pokruszoną fetą i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
oo6hjhhkoiikkm66 h oo hjg Kliknij element, by go wkleić w polu tekstowym.Kliknij element, by go wkleić w polu tekstowym. kB lb im b na gghggbhhh GG UB u Oli hop lm 0lhk oo BHP y88u888y880y8y8800y8y89y8uyugyyyyuyguy88byyyy88u888y88j nim m.l okygnhbuhnk no m mimo mu oko 67 jak ty!