SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

W jednej misce wymieszaj mąkę, kokos, proszek do pieczenia i sól.

2

W drugiej misce roztrzep jajka, mleko, ekstrakt waniliowy i miód.

3

Połącz suche i mokre składniki, mieszaj, aż powstanie gładkie ciasto.

4

Nabieraj ciasto chochelką i wlewaj na rozgrzaną patelnię.

5

Naleśniki smaż na suchej patelni przez 2 minuty z każdej strony.

6

Podawaj z jogurtem i świeżymi owocami.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Miluše Sikorová
02. lipca 2023

super, mój synek też je lubi

Tłumaczenie automatyczne

PéťaT.
09. lutego 2023

Nie mieliśmy mąki gryczanej, więc zrobiłam wariant mąki jęczmiennej. Naprawdę świetne ❤️

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1269916
Karolina Skalska
29. stycznia 2023

Pyszne. Podane z jogurtem, bananem, gruszkami i cynamonem.

ocen_1314738
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu