SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Utrzyj chrzan na tarce o drobnych oczkach.

2

Twaróg i śmietanę ubij na gładki krem.

3

Dodaj do niego utarty chrzan, sól i pieprz.

4

Pastę przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 4 dni.

Nasza rada
Podawaj ze świeżą natką pietruszki, na kromce żytniego chleba, z pełnoziarnistą bagietką lub krakersami.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Tomáš Bujanský
05. grudnia 2023

Tereza Kotlabová
16. stycznia 2022

Ivana Horehleďová
13. października 2020

Proste i dobre.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu