SzukajSzukajMoje Moje KoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 492 Kcal
  • 31 g białek
  • 40 g tłuszczów
  • 2 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 175°C.

2

Przygotuj sobie dwa arkusze papieru do pieczenia. Na jednym z nich ułóż szpinak i pieczarki pokrojone w plasterki.

3

Na warzywach ułóż łososia, posyp go solą i pieprzem, posmaruj chili i skrop oliwą.

4

Przykryj drugim arkuszem papieru do pieczenia i zwiń, tworząc kieszeń.

5

Łososia umieść na blasze i wstaw do piekarnika.

6

Piecz przez 15 minut w temperaturze 165–175°C.

7

Łososia podawaj z ryżem, pieczonymi ziemniakami lub pieczywem pełnoziarnistym.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Ivana199
06. kwietnia 2022

Veronika Csergeová
19. marca 2022

Idealny przepis! Szybko, łatwo, smacznie🤤

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1155692
Michaela Faldíková
19. lutego 2022

Pyszny soczysty łosoś. Do szpinaku i grzybów dodałam trochę mieszanki warzywnej i porządną ilość przyprawy do ryby i łososia chilli. Był w piekarniku przez około 20-25 minut.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1233746
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu