
Jemy zdrowo i smacznie

Jemy zdrowo – pakiet 2 książek

Rozgrzej piekarnik do 175°C.
Przygotuj sobie dwa arkusze papieru do pieczenia. Na jednym z nich ułóż szpinak i pieczarki pokrojone w plasterki.
Na warzywach ułóż łososia, posyp go solą i pieprzem, posmaruj chili i skrop oliwą.
Przykryj drugim arkuszem papieru do pieczenia i zwiń, tworząc kieszeń.
Łososia umieść na blasze i wstaw do piekarnika.
Piecz przez 15 minut w temperaturze 165–175°C.
Łososia podawaj z ryżem, pieczonymi ziemniakami lub pieczywem pełnoziarnistym.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Idealny przepis! Szybko, łatwo, smacznie🤤
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
Pyszny soczysty łosoś. Do szpinaku i grzybów dodałam trochę mieszanki warzywnej i porządną ilość przyprawy do ryby i łososia chilli. Był w piekarniku przez około 20-25 minut.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego